Cégünk, a LEARNI, az elmúlt évek során számos sikeres projektben vett részt. Különösen büszkék vagyunk azonban a REGIO JÁTÉK csapatával való együttműködésünkre, amely a GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat keretében valósult meg. A projekt célja a munkavállalók képességeinek fejlesztése volt, hogy egy még versenyképesebb és dinamikusabb jövőt biztosíthassanak a vállalat számára.

Együttműködés és fejlődés

A REGIO JÁTÉK, egy magyar családi vállalkozás, amely mára nagyvállalattá nőtte ki magát. A cég vezetése felismerte, hogy a munkavállalók folyamatos fejlesztése elengedhetetlen a piaci versenyképesség fenntartásához. A LEARNI-vel együttműködve, a GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat támogatásával, egy átfogó képzési programot dolgoztunk ki, amely a vállalat minden szintjén hozzájárult a készségek fejlesztéséhez.

A siker számokban

A projekt keretében összesen 608 munkavállaló vett részt különböző képzéseken, amelyek tíz különböző témakört öleltek fel. A program során összesen 1494 tanúsítványt szereztek a résztvevők, ami önmagában is mutatja a projekt sikerességét és hatékonyságát. A képzési témák között szerepelt az egyik és legfontosabb képzés az eladástechnika fejlesztés, amely a cég fő tevékenységi körét erősíti. Továbbá olyanok, mint felsővezetői készségfejlesztés, hatékony visszajelzés művészete, konfliktuskezelés, érzelmi intelligencia fejlesztése, mindset váltás, kommunikációs készségek fejlesztése, stresszkezelés, proaktív munkavégzés, digitális kompetenciafejlesztés, valamint angol nyelvi képzések is.

A képzés hatása

A képzések nemcsak a munkavállalók szakmai fejlődéséhez járultak hozzá, hanem a vállalat belső dinamikáját is pozitívan befolyásolták. A fejlesztett készségek és a megszerzett tudás révén a munkavállalók magabiztosabban és hatékonyabban végezhetik mindennapi feladataikat, ami hosszú távon is hozzájárul a vállalat sikeréhez.

Jövőbeli kilátások

A LEARNI és a REGIO JÁTÉK közötti sikeres együttműködés remek példa arra, hogyan lehet a munkavállalói képzések révén egy vállalat versenyképességét növelni. A jövőben is elkötelezettek vagyunk abban, hogy partnereinkkel együttműködve olyan képzési programokat hozzunk létre, amelyek valódi értéket teremtenek és hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez.

Köszönjük a REGIO JÁTÉK csapatának a bizalmat és a közös munkát és nem utolsó sorban Babos Tamás a REGIO JÁTÉK L&D vezetőjének szavait:

Szeretném megköszönni a HR igazgatónk és ügyvezetőnk nevében is a hatékony és pozitív közös munkát. Kiemelném a képzések szervezésénél és lebonyolításánál tanúsított rugalmasságotokat és a profizmust. Továbbá köszönöm a projektmenedzserek beadások és egyéb dokumentációk során végzett precíz és körültekintő munkáját.”

A LEARNI továbbra is elkötelezett amellett, hogy partnereit a legmagasabb színvonalú képzésekkel és projektmenedzsmenti tanácsadással segítse céljaik elérésében.

skills & development
a jövő készségeit ma fejlesztjük